Crònica Cadet fem.: Escola Pia Olot 2 Any 59 - 42 B.Vilafant Negre

Van jugar: Mar López, Alena Marchal, Nora Hortensi, Estela Alemany, Mireia López, Xènia Fàbrega, Martina Julià, Daniela Zambrana, Estel Rigall i Amàlia Pellicer.

Parcials: 12-7, 13-11, 12-12, 22-12

Ahir dissabte ens enfrontàvem amb el rival que ens ha posat les coses més difícils fins al moment. A la primera volta vam perdre per un ajustat 45-51, per tant, sabíem que ens esperava un partit dur.

L'inici del partit és travat i ens costa més del normal anotar. Tot i així, en defensa cumplim i deixem el rival amb només 12 punts al final del 1r quart.

A partir del segon quart som una mica més incisives en l'1c1 i això ens permet desajustar la defensa i circular millor la pilota. En defensa seguim treballant prou bé, però en un parell d'ocasions permetem que les rivals anotin al final de possessió i això no ens permet retallar distàncies en el marcador.

Per tirar endavant el partit feia falta seguir lluitant i creure en el nostre atac. La reacció de l'equip en el tercer quart és molt bona. Per primera vegada trèiem el caràcter que tenim dins quan les coses no ens surten bé i tot l'equip demostra remar cap a la mateixa direcció.

Iniciem l'últim quart amb un triple de l'Alena que ens fa creure en la remontada, estem només 6 punts a sota. Però el nervis ens passen factura i comencem a cometre molts errors en defensa, fem moltes faltes i ens oblidem de jugar en equip.

En situacions com aquesta hem d'aprendre a seguir lluitant fins el final amb les mateixes idees i no deixar-nos emportar per les emocions.

Us felicito per l'actitud noies, seguirem treballant per millorar!