Crònica Cadet masculí: Escola Pia Olot 51 – 65 Bàsquet Vilafant

Convocats: Lara (-), Villalón (14), Rodríguez (2), Gualda (2), Cuadrado (4), Jou (15), Chavarria (15), Vergés (4), Campos (), Alsina (9).

Parcials: 16-16 / 15-18 / 15-15 / 5-16.
3 T3, 27 T2, 2/4 (50%) T1.
Faltes: 11 a favor, 14 en contra.

Partit que jugàvem com a visitants davant un rival situat a la mateixa posició que nosaltres a la classificació. Sabíem que seria un partit difícil, dur i molt físic (igual que a l’anada) i que només el podríem tirar endavant amb una bona feina durant 40’ de tots i cadascun de nosaltres. I ha estat així, amb un petit però.

I dic amb un petit però, perquè hi ha hagut un apartat en el qual hem estat dominats tot el partit, EL REBOT. Tot i que pel resultat pugui semblar que hem guanyat còmodament, al 38’ no les teníem pas totes (51-55). Hem concedit un número exagerat de rebots ofensius que molts d’ells han acabat sent dos punts de sota cistella. Aquestes poques ganes de batallar sobre els taulells (saltant no n’hi ha prou i sí, tancant el rebot i traient el meu home de la zona hi ha molts contactes que no es xiulen) sumat al nostre desencert en moments puntuals del partit, (que per bé nostre hem anat arreglant), no ens ha permès intentar escapar-nos molt abans del marcador.  

Per la resta us he de felicitar, hem estat capaços de treure ràpid i fer bones transicions que ens han donat cistelles sense oposició, hem jugat bé el sistema estàtic amb jugades molt ben treballades i en defensa hem estat intensos tant en la pressió (que també ens ha donat punts fàcils recuperant pilotes) com en individual i sobretot, sent contundents a darrere no permetent cistelles fàcils.

A nivell individual he vist accions de jugadors que m’han agradat molt (hagin acabat bé o no) i que fins ara havia vist poc o no havia vist i pel que fa a la concentració, a excepció d’alguns moments puntuals, també ha estat bona tant els que estaven en pista com els que entraven a donar relleu, per la qual cosa també us vull felicitar.

Tot i que ara no ens podem veure tant seguit, m’agrada veure aquests progressos que feu setmana rere setmana. Us encoratjo a que seguiu treballant als entrenaments, amb confiança, amb valentia de provar coses noves i sense por a l’error.

Ens tornem a veure dissabte!




Comentaris