Crònica Infantil Femení: UE Cellera Amer 57 - 39 B.Vilafant

Han jugat: Mar, Ingrid, Núria, Jordina, Alícia, Laia, Ruth, Rita i Alba.

La ratxa negativa ens acompanya una jornada més. Ja ens esperàvem un partit complicat però a més va ser un partit molt dur i amb molt de contacte, una faceta que no portem molt bé. Tot i sortir força concentrades no vam donar tot el que podíem per afrontar un partit com el que sabíem seria, molts passes forçats, una defensa tova i l’inexistent rebot defensiu donava lloc a cistelles fàcils per al rival.

Durant la primera part del partit ens va ajudar l’encert (28-22) però quan a la segona part un seguit d’errades i males decisions ens va fer regalar 8 contraatacs seguits que els va allunyar deixant-nos amb molt poques opcions de tornar al partit (44-28) en els últims dos períodes vam intentar lluitar però de cares a l’ aro vam perdre tot l’encert.