Crònica Preinfantil masc.: B.Vedruna Palamós 46 - 55 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Ciro, Nico, Albert, Arnau M., Toni, Neó, Pep, Enric, Martí.

Parcials: 22-10, 6-23, 11-10, 7-12.
Tirs lliures: 9/27

Avui ens desplaçàvem a la pista del Vedruna Palamós. Hem sortit totalment fora del partit; no hi érem ni en defensa ni en atac i hem encaixat un contundent 17-4 en el primer quart. A partir del segon ens hem posat les piles i hem anat corregint mica en mica el nostre joc; més intensos en defensa i atents a les ajudes, més lluita en el rebot... en atac, ens costa córrer i finalitzar amb contundència, però mica en mica ho anem fent. En estàtic, ens hem tornat a encallar i el moviment de la pilota i dels jugadors no ha estat gents fluid. Continuarem treballant als entrenaments per anar millorant tots aquests aspectes.

Felicitar-vos, això sí, perquè en cap moment heu baixat els braços i tot i la contundència del marcador al primer quart, heu treballat fins el final, ens retrobem dimarts.