Crònica Mini masculí Taronja: Bàsquet Vilafant 56 – CB Roses Verd 94

Han jugat: Manel, Biel B, Xavier, Ian, Axel, Dídac, Eric, Galdric, Rubén i Bernat.

Parcials: 15-12, 10-8, 4-14, 6-14, 11-13, 4-16, 6-9, 0-8.

Rebíem el CB Roses Verd amb molta il·lusió. Teníem ganes de competir i plantar cara a un molt bon equip. A diferència del partit de la setmana passada, comencem el partit endollats, treballant bé en defensa i corrent al contraatac creant ocasions de superioritat les quals, aconseguim anotar. Ara bé a partir del tercer quart la intensitat i les ganes de lluita dels primers quarts han baixat en picat. 

El Roses molt més constant i concentrat, no ha perdonat i ens ha guanyat la batalla psicològica. La banqueta del Vilafant semblava un "funeral" cares tristes a

falta de molts minuts per jugar, això no pot ser. Estàvem avisats des del principi. Si rebíem un parcial de -10 punts, no s'acabava el partit, ni molt menys, són coses que passen en aquest esport. És en aquests moment on tots hem d'aixecar l'orgull, la intensitat i la lluita per tal de solucionar aquest parcial en contra.

En les últimes cròniques que portem, s'ha repetit la mateixa situació; som un equip que podem competir contra gran part dels equips de la lliga, però no tenim la concentració ni la intensitat constant per aguantar tot el partit. No ens queda un altre que seguir aprenent dels errors comesos per tal de ser un equip més sòlid.

Esperem recuperar en Pol el mes aviat millor ja que és una peça clau per la intensitat del nostre equip.

Comentaris