Crònica Cadet femení: CEE Montessori - Palau 52 – 54 Bàsquet Vilafant Negre

Parcials: 13-19 // 10-15 (23-34) // 17-13 (40-47) // 12-7 (52-54)

Han jugat: Alena, Mar, Martina, Mireia, Xènia, Daniela, Estela i Estel.

Inici del primer quart dubitatiu, amb molts alts i baixos, tot i que de seguida aconseguim les primeres avantatges en el marcador. El segon quart seguim imposant el nostre ritme i agafem distàncies d’entre 10 i 15 punts.

El partit semblava encarrilat a la mitja part i amb una bona sortida al tercer quart teníem la possibilitat de trencar-lo definitivament, però no ha estat així. Els dos equips hem pujat la intensitat defensiva i s’han permès molts contactes (masses potser, i no d'igual manera), fent que el partit s’hagi tornat molt físic. Això ens ha desconcentrat: en defensa cada vegada fèiem falta i si no era falta rebíem bàsquet. Nosaltres hem volgut fer el mateix, buscar el bàsquet o la falta sí o sí, però no amb la mateixa sort, doncs hem acabat jugant de forma individual, estavellant-nos contra la defensa i deixant de circular la pilota que tant bé ho havíem fet a la primera part. Tot i el desastrós quart, només el perdem de 4 punts.

Comencem l’últim quart, amb les mateixes sensacions, de que ens costa molt fer bàsquet i que no ens xiulen els contactes, i si abans ens estavellàvem contra la defensa, ara ja no entrem a cistella fortes per por al contacte i simplement circulem la pilota fins que acabem tirant de qualsevol manera i sense un avantatge clar perquè s’acaba la possessió. A més, com que no ens surt bé l’atac i estem cansades també ens costa baixar a defensar i ens anoten fàcil amb superioritat. Amb la qual cosa ens trobem al minut 37 amb un parcial de 12-2 en contra i per darrere en el marcador (52-49), cosa que no passava des del minut 3 del partit. Demanem un temps mort per asserenar-nos, recuperar la defensa, jugar amb cap en atac els 3 minuts que queden, i sobretot, deixar-se d’obsessionar amb les coses que no podem controlar; i sí, ho aconseguim, els últims tres minuts els tanquem amb un parcial de 0-5 a favor i ens enduem el partit.

Felicitats per partida doble, una per la primera part que heu fet, amb un bàsquet molt bo, i l’altre, tot i no haver pogut mantenir el nivell, per haver-vos sabut sobreposar a les adversitats del joc i tirar el partit endavant, que no era gens fàcil.