Crònica Mini masc.: EEM Caldes Malavella 2007 53 – 79 B. Vilafant Blau

Han jugat: Haitam, Joan C., Ivan, Marc M, Èric, Guillem, Pol, Jan, Joan G. i Isaac.

Partit diferent, on, ocasionalment, hem trencat la rutina de jugar al cap de setmana per jugar el divendres a la tarda.

Durant tot el partit les sensacions han sigut molt bones, de principi a fi l’equip ha mantingut un alt nivell d’intensitat, i la major part del temps el nostre joc defensiu i ofensiu ha sigut bo, només hem perdut la concentració i hem deixat de fer el que millor sabem durant el quart període, quan els locals han pujat el ritme i com a resultat han millorat el seu atac. Després de parlar i comentar els errors a la mitja part, ens hem concentrat i hem seguit imposant el nostre joc.

A pesar d’haver imposat una bona intensitat, hem fet errors que no es poden cometre com: no anar al rebot (no pot ser que fem una bona defensa i per culpa del rebot donem una segona oportunitat al rival), passar la pilota a un altre jugador sense mirar on la passem i cometre faltes incoherents com les de posar mans per robar la pilota o les d’aturar al defensor enlloc de posar-nos per davant d’ell.

D’aquest partit estic content perquè en general hem dut a terme el joc que volem, felicitats pel partit i gaudiu del cap de setmana.


Comentaris