Crònica Premini masc.: Unió Vedruna 42 – 68 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Roger, Àlex, Aitor, Edu, Oriol, Leo, Jan i Paolo. Tirs lliures (7/16). 1 triple (Roger). 11 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 6-9, 6-10, 5-13, 11-4, 4-5, 5-6, 5-8, 0-13.

Últim partit de la temporada. Visitàvem la pista de l'Unió Vedruna, que des d'aquí, donar-vos les gràcies pel tracte que ens heu mostrat en els 2 enfrontaments i pels detalls. A l'anada els donuts, i aquest partit, una copa i felicitant-nos per la feina ben feta. Gràcies i felicitats a vosaltres pel treball, pels equips i pel club, un exemple.

Acabar la temporada mostrant un bon joc i actitud per part de tots no té preu. La nota positiva d'avui, la sortida a camp contrari ha estat molt ràpida. Però sempre hi ha una dolenta... La defensa. A estones rebien molt sols i ens superaven molt fàcilment l'1c1. 

Per la resta, un partit de tu a tu, intens i amb bon joc col·lectiu per part dels dos equips. Felicitats als dos!!!

La temporada s'ha acabat, sí. Però encara ens veurem alguna setmaneta més fins que s'acabi l'escola.

Heu fet una gran temporada, de menys a més. Pot ser no us n'adoneu, però heu millorat moltíssim, ja sigui en intensitat, tècnica individual i col·lectiva, espais, moure's sense pilota... Però s'han de seguir treballant, tan les coses que ens surten millor com les que ens surten pitjor. Seguiu entrenant com aquest any, que millorareu el que no està escrit.

Per acabar aquesta crònica, faré el famós 1x1 que està de moda:

4- Iago F: Senzill. De coses difícils, les fas fàcils. Jugues molt fàcil i pràctic. Costa molt fer el que fas, aprofita-ho. A vegades desapareixes i t'amagues. Sigues valent i afronta qualsevol obstacle. Creixaràs més que jo.

5- Roger: Qualitat. Probablement el jugador amb més tècnica individual de l'equip. Fas els canvis de mà adequats en els moments oportuns deixant els rivals buscant la pilota una bona estona. Si entrenéssis sempre amb una marxa més, també buscaria la pilota com els rivals.

6- Àlex: Intens. Ets el caràcter de l'equip. Ets la paparra dels rivals. Sense voler, encomanes la teva intensitat als companys, ja sigui als entrenaments o als partits. Procura botar abans d'aixecar els dos peus. De totes maneres, ho has millorat molt. Si t'hi poses de veritat, ho aconseguiràs ben aviat. 

8- Aitor: Poderós. Ets el jugador més físic de l'equip. Ha costat, però els entrenadors t'ho hem dit sempre. Aprofita-ho com aquest últim tros de temporada. Hi ha pocs que et puguin aturar. Jo de moment et puc parar, però si segueixes igual, ni amb una teranyina ho aconseguiré. 

9- Edu: Troba-petroli. Treus suc d'una jugada morta, sense sortida. Una pilota que tots donem per perduda, de cop la fiques dins la cistella, brutal. A vegades, en vols fer tantes d'aquestes, que moltes no surten. Has d'aprendre a seleccionar quins són els oportuns. Difícil eh? Ho aconseguiràs. I per cert, quan trobis petroli de veritat, m'avises que ja me'n encarregaré jo de vendre'l.

10- Oriol: Progrés. On érem i on som? Vas començar siguent un jugador tímid, sense confiança. I mira't ara. Tens més confiança que en Lebron James. Sigues més ambiciós als entrenaments que llavors en Lebron et tindrà enveja.

11- Leo: Intel·ligent. (5375,375 x 756032,85703) / 0,04853 = ? Mentalment pot ser t'acostes al resultat, però a la pista quasi sempre l'encertes. Et mous sense pilota per rebre i ho fas, ataques cistella quan hi ha espai i la fas, fas un bot més per passar-li al company que estarà sol i li passes i rep... En fi, saps què fer i com fer-ho el que et proposes. Treballa més la defensa de l'1c1 i em trauré el barret les vegades que vulguis. I al pròxim dia, em dius el resultat de la operació.

13- Jan: Tot terreny. Que anem a l'espai sense oxigen? Anem-hi. Que anem a fer l'Everest amb banyador? Som-hi. No tens por a res. T'enfrontes amb qualsevol, sigui millor o pitjor, més gros o més petit, amb més cabell o menys... T'és igual. Aprofita ser així. Has acabat la temporada aixecant el cap mentre botes. Els deures de l'any que ve són utilitzar més la mà esquerra i obtindràs els fruits ben d'hora. 

14- Iago B: Absent. La lesió t'ha deixat de banda de les pistes des de bon inici de la temporada. T'hem trobat a faltar i molt. Recupera't ben aviat que aquest equip et necessita. 

15- Paolo: Disciplinat. Cada cosa que diem els entrenadors, ho intentes fer des del primer segon. Veus els companys amb facilitat i els espais per atacar la cistella. Fas de tot i molt bé per ser el teu primer any. Segueix entrenant de valent que el que milloraràs no t'ho creuràs ni tu.

18- Marc: El petit gran home. Que vull pujar la pilota? La pujo. Que travesso tota la pista botant per acabar amb cistella? Ho faig. Que vull fer un triple? Cap dins. Sembla que siguis més gran del que ets. T'ha costat agafar confiança, però poc a poc l'has anat augmentant. Més intensitat als entrenaments i ben aviat seràs tu qui corregirà al teu pare. Segueix creixent.

Àlvaro: Papa de tots, inclús de mi. 2n any que entrenem junts i cada vegada ens entenem millor. Sempre estem d'acord amb tot i veiem el bàsquet de la mateixa manera. Sovint, als temps morts, dius coses que ni se'm passen pel cap. Gràcies per tot. Ens has cuidat com si fóssim fills teus!

Espero que us ho hagueu passat molt bé mares, pares, avis, amics... veient els vostres fills jugant i creixent com a jugadors i persones. I sobretot vosaltres, jugadors. Sou un grup molt maco amb molt de futur.

Bona temporada a tots i salut!


Comentaris