Crònica Infantil fem.: Bàsquet Vilafant 64 - 70 U.E. Bàsquet Cadaqués

Han jugat: Alba, Queralt, Ona, Ruth, Helena, Laia, Mar, Ingrid, Alícia i Abril.
Berta lesionada.

Primer partit de la temporada a casa i segon de la fase prèvia.

Després de perdre la setmana passada, li doneu una importància desmesurada al marcador, estàvem massa nervioses abans de començar. El fet que jo arribés tard, em torno a disculpar, no va ajudar.

Amb un equip d'un nivell més semblant al nostre hem aconseguit més minuts, no tots però més, de bon bàsquet. Tot i així prefereixo, i estic segur que la grada també, quan us poseu a jugar aprofitant les companyes que quan treieu bàsquets per talent individual.

Molt més despertes en defensa que altres setmanes, però estem encara lluny del nivell que crec que teniu o que podeu assolir, sobretot amb micro despistes que en bàquet són punts que ens anoten. Quan siguem capaces, que no tinc cap dubte que ho aconseguirem, de millorar aquests dos aspectes farem una passa endavant de gegant.

Seguim en la bona línia però ens queda molt camí, no defalliu.

Tres coses brillants:
  • Actitud d'equip, tant les que estem a pista com les que estem a banqueta, sempre tenim una bona paraula per la companya. (sí, és repetit, però és un dels nostres tresors, cuidem-lo)
  • No hem guardat gens de gasolina.
  • Totes, si TOTES, hem sumat coses positives, felicitats.
Tres detalls a pulir:
  • Defensa de jugadora sense pilota, la nostra pedra del camí.
  • Llançaments amb els peus més ben colocats i amb confiança, seguim fallant per precipitació
  • Més positives quan us jutjeu a vosaltres mateixes de manera individual, tant als partits com a l'entrenament. L'error forma part del joc
Seguim.




Comentaris