Crònica Preinfantil masculí: Bàsquet Vilafant 62 – F.D Cassanenc 67

Han jugat: Pol, Ian, Àxel, Dídac, Èric, Rubén, Bernat, Manel, Biel, Aaron, Galdric i Xavier.

Parcials: 17-17, 8-17, 17-17, 20-16.

Primer partit de lliga pel preinfantil masculí on el F.D Cassanenc visitava a un motivat Vilafant. Tot i tenir una molt bona intensitat en tota la primera part, els visitants aconseguien agafar un avantatge de 10 punts generada per errades dels locals sumat-hi el control i carrega del rebot ofensiu, cosa que els hi donava més d'un tir per possessió.

A la segona part els locals han fet un pas endavant i han començat a tancar el rebot i intentar córrer per generar ocasions de cistella fàcil. Tot i que els de Cassà s'han arribat a posar a 20 punts de diferència, (27-47, al final del 5è quart) els de Vilafant no han abaixat els braços arribant a l'últim quart amb possibilitats de guanyar el partit (54-56 final del 7è quart).

Aquest cop no ens ho hem acabat de creure i el partit a finalitzat en 62 a 67 favorable als de Cassà. Els de Vilafant han fet un 5/17 en tirs lliures.

Propera jornada a camp del Llagostera on els de Vilafant buscaran la primera victòria de la temporada generada pel bon joc en equip que ens ha caracteritzat en els grans partits de la temporada passada.

Seguirem treballant amb mentalitat inconformista per tal de millorar al màxim a cada entreno.