Crònica Sènior femení: CESET 79 - Bàsquet Vilafant 47

CESET: Brugues (8), Riudavets (18), Raposo (10), Diao (4) i Sala (12) - cinc inicial - Dube (6), Carmona (-), Planas (2), Rotger, A (14), Rotger, C (5), . 6 triples (Rotger 2, Riudavets, Raposo, Rotger i Sala). 19/30 tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminada

Bàsquet Vilafant: Laia (1), Meri (-), Marta (9), Joana (4) i Eva (3) - cinc inicial - Mar (5), Gio (2), Clàudia (4), Ari (3), Carme (16), Mariona (-). 2 triples (Marta i Carme). 11/18 tirs lliures.  20 faltes. Cap eliminada

Parcials: 16-17, 22-12, 20-9, 21-9

Ens desplacem com a visitants per primera vegada i aconseguim la primera derrota de la temporada. No ens emportem la victòria per mala sort, 40 minuts de mala sort. Com va sent habitual comencem malament; ens costa entrar al partit, agafar ritme, 8-3 als 5’ tot i així som capaces de millorar en defensa (com va sent habitual), i girarem la truita i al minut 8 ens posem 10-15. Aquí tenim la "mala sort" de rebre dos triples seguits, una cistella en contraatac, després d'una pèrdua, ens posarà 1 per davant al final dels primers 10 minuts; serà l'última vegada del partit.

Al segon període tenim la "mala sort" de rebre un parcial de 17 -3 en 8 minuts (33-20), tot i així encara serem capaces de treure una mica de caràcter i deixar el partit viu a la mitja part amb un 5-9 que ens deixa 9 a sota (38-29).

El tercer període comença bé per nosaltres, almenys defensivament, dos minuts de bona defensa sense premi ja que som incapaces d'anotar ja sigui en estàtic o en carrera; encara allargarem una mica la il·lusió d’emportar-nos la victòria ja que a l'inici del 23’ estem a 7 punts, 33-40 però després d’això patim una lipotimia (les altes temperatures, suposo) i del 23’ al 38 ens cau el diluvi universal, 37 a 7 deixant un 77-40 al marcador que fa molt mal de mirar, amb cistelles de tot tipus, amb elles gaudint jugant i nosaltres patint cada segon que som a pista, fallant tot el que es pot fallar i més .

Al final 79-47 en un partit per oblidar: diumenge tornem a jugar, o sigui que mirarem de convertir aquest cap de semana en una anècdota.