Crònica Júnior fem. Inter.: Vedruna Gràcia Negre 51 – 65 Reale Bàsquet Vilafant

VEDRUNA GRÀCIA NEGRE - 51 - Baeza (20), Crespo (8), Bertran (2), Muñoz (2), Mateu (-) - cinc inicial - Muratet (10), Tintoré (3) i Baeza (6). 6 triples (3 Baeza, 2 Baeza i 1 Tintore). Tirs lliures (13/30). 22 faltes personals. Eliminades Crespo i Baeza al 36'.

REALE BÀSQUET VILAFANT - 65 - Íngrid (8), Ruth (-), Maria (7), Eva S. (5), Gisela (15) - cinc inicial - Sara (-), Núria G. (14), Núria F. (2), Mariona (14) i Eva T. (-). 2 triples (1 Maria i 1 Eva S.). Tirs lliures (11/26). 23 faltes personals. Eliminada Mariona al 40'.

Parcials: 12-21; 13-15; 12-13; 14-16.

Desplaçament complicat el de les noies del júnior. Parlem abans de començar que cal recuperar aspectes del joc que ens defineixen com a equip, i que trobàvem a faltar de jornades anteriors. Concentració i agressivitat defensiva a darrera, i velocitat i ser una mica més imprevisibles en atac.

Primer quart on ho hem brodat. Molt superiors en el joc interior, on les 3 jugadores que hi tenim han anotat, i una Núria Gascon magnífica sortint com a revulsiu, ens han donat les primeres diferències al marcador. Això sumat a la bona defensa, i generositat en atac de les nostres exteriors per córrer i donar assistències, feia que ens adonéssim que el partit podria caure de part nostra.

La bona dinàmica ha continuat durant el 2n període. Aconseguíem bones situacions ofensives fruit d'una més que correcte circulació de pilota, i bon criteri en la presa de decisions. Malgrat això, hem comès algunes errades innecessàries sortint de la pressió i, puntualment, precipitant-nos en atac. Marxàvem al descans 11 punts per sobre, tot i un lamentable 5/20 en tirs lliures fins a aquell moment. L'aspecte més negatiu en tot el partit.

A la represa calia consolidar la distància que teníem i no relaxar-nos. Així ha estat fins als últims minuts d'aquest 3r quart on un parcial de 5-0 local deixava les coses com fins al descans.

Últims 10 minuts on no volíem patir. 4 minuts de molt poca anotació, on les locals s'acostarien a 10 i ens obligava a demanar temps mort per centrar-nos i intentar rematar la feina. Dit i fet, sortim del minut amb les idees molt clares i amb un parcial de 0 a 10 en 2' (on anoten 4 jugadores diferents), deixàvem resolt un partit molt seriós i que ens hauria de marcar el camí del que volem ser.

Ara última setmana abans del merescut descans nadalenc i a carregar piles per encarar el que ens ve, que no és poc. Moltes felicitats a totes i molt bon cap de setmana!!!