Crònica Premini: Bàsquet Vilafant Taronja 75 – 25 CB Roses Blanc

Jugadors: Aniol, Genís, Edu, Enzo, Marc, Jan, Oriol Serrano, Martí i Arnau.
4 faltes – 1 Triples – 4/11 Tirs lliures – Cap expulsat

Últim partit de la primera fase i crec que encara la nostre ment es trobava en el partit de l´Adepaf ja que hem sortit molt espesos els tres primers períodes: sense ganes de lluitar, sense defensar al meu jugador i amb molt poc encert a prop de cistella.

Després de la conversa en la banqueta molt seriosa ens posem les piles, canvia la cara del partit i la nostra actitud. Juguem com més ens agrada amb molt de moviment de pilota, molta velocitat en el joc i moltes ganes de robar la pilota.

Si faig un petit resum d´aquesta primera fase, només puc veure coses positives. Desde que hem començat fins ara hem recorregut un camí junts on tots hem millorat i es nota la gran sintonia que tenim entre nosaltres els jugadors i entrenadors. 

Som la tribu "TURUNCU" (taronja en turc) una agrupació de nens que amb els seus entrenadors es vesteixen de manera semblant i de color cridaner. Es reuneixen per compartir experiències i actituds amb els qui li agrada el BÀSQUET.

Gràcies per la vostra passió en aquest esport i pel vostre suport infinit al vostre cap de tribu.

Felicitats a l'equip rival el CB Roses pel partit!

Agrair la presència de Genís, Arnau i Martí que ens han ajudat i molt avui!

Hem d'enviar un missatge al nostre company de tribu en Pol que no ha pogut venir per un tema d'una petita lesió i que esperem que dilluns torni amb els companys. T'hem trobat a faltar.

Per finalitzar, dijous anirem a jugar un torneig a Vic i gaudirem tots junts d'aquest meravellós esport! Som-hi!


Comentaris