Crònica Cadet masc.: Bàsquet Vilafant 34 – 75 CB Sarrià de Ter

BÀSQUET VILAFANT – 34 – Nil (2), Albert (5), Isaac (13), Pau (-) i Sergi (3) – cinc inicial – Jan (-), Abush (11), Adrià (-). Lesionat Àlex. 4/9 TL, 2 Triples (Sergi i Isaac), 17 Faltes Personals, Cap Eliminat.
Parcials; 4-20, 14-10, 11-19, 5-26

Estic segur que podem jugar molt pitjor a bàsquet del que vam jugar dissabte però difícilment en traurem un resultat pitjor.

Quan només dos jugadors són capaços d’anotar jugant el que menys 20’ és complicat competir res. Quan amb 30’ faig 0 punts i tiro per 20, quan sóc el més alt del partit i només faig 1 bàsquet i de triple, quan ens expliquen com atacar una zona durant 2’ i a la meitat pregunto “Això és en atac, no?”, quan per què fallo una entrada tot sol m’enfonso en la misèria i ja no faré res més durant el partit, quan les lesions les eternitzarem fins que no ens facin mal, com si el mal marxés sol, per art de màgia, quan, quan, quants de quans...

Us podem felicitar per l’esforç però a aquestes alçades això ja és el mínim pel nivell al que jugueu. Falten més coses per no patir resultats com aquests.

Nois, a treballar. Dimarts continuem.

Comentaris