Crònica CEB Girona Vermell 55 - Basquet Vilafant Taronja 48

Jugadors: Aniol, Edu, Enzo, Oriol, Marc, Jan, Pol, Genís i Arnau.

Parcials: 9-4, 11-2, 7-11, 11-3, 3-9, 6-6, 5-5 i 3-8
17 faltes – 3 Triples – 1/9 Tirs lliures – Cap expulsat

Sortim molt aviat amb bus cap a Girona i ens acompanya un matí molt fred. 

Arribem al pavelló concentrats i dins també fa molt de fred, parlem de la importància d'un bon escalfament i ho fem tots molt motivats. Sembla que estem pensant en el partit. Dic que sembla ja que comença el partit i ha estat un desastre.

Els primers quatre períodes per oblidar, hem acabat 18 punts per sota i hem donat una imatge molt negativa. No hem defensat correctament i el més important és que no hem jugat com un equip. Hem optat per jugades individuals sense aixecar el cap, sense passar la pilota al company i decisions molt poc encertades.

Els quatre ultims períodes hem reaccionat una mica tot i que les vostres cares hem feien veure que es llençava la tovallola i ja no teníem ganes de continuar jugant. El pitjor de tot, m'ho heu confirmat a l'acabar, avui no ho heu donat tot en la pista i no heu gaudit.

Crec és que tot això es fruit de la setmana d'entrenament tan dolenta que hem fet i que us hem comentat els entrenadors. Sense actitud no arribem enlloc i si no mostrem interés per aprendre una mica més en cada entrenament els resultat és el que veiem dissabte al partit. Un partit amb poc esperit de lluita i d'equip.

Nois d'aquestes situacions també es pot aprendre i confio en tots vosaltres en fer un canvi, només amb la vostra actitud. Heu demostrat en altres ocasions que es pot jugar en equip i divertir-nos.

Hem de felicitar al rival pel seu esperit lluitador i el bon treball en equip.

Agraïr la ajuda a dos jugadors del pre-mini mixte: Genís i Arnau.

Ens veiem dilluns! Tots preparats per continuar aprenent i gaudint d'aquest meravellós esport.


Comentaris