Crònica Preinfantil Masculí: FD Cassanenc 56 – Bàsquet Vilafant 41

Parcials: 15-11, 12-6, 11-5, 15-19

Tirs lliures: 8/16

Han jugat: Ian, Xavier, Dídac, Eric, Rubén, Galdric, Aaron, Bernat, Pol, Biel i Manel.

Aquest cap de setmana ens hem desplaçat a Cassà, on sabíem que ens trobaríem un partit difícil en el que no podíem baixar el ritme en cap moment. Tot i fer un bon començament, no hem aconseguit entrar al partit. Les condicions no ajudaven gaire; pista llarga, arbitratge bastant permissiu, rival intens i físic la qual cosa no ens han deixat sentir-nos còmodes en cap moment.

Excuses a part, les quals no hauríem d'avaluar, hem de reconèixer que hem fet un dels pitjors partits d'aquesta temporada. Hem jugat un joc molt individual i poc intens, no hem sigut solidaris i en pocs cops s'ha vist el joc ràpid i dinàmic que busquem.

El partit està jugat i aquest ens ha de servir per alguna cosa. La setmana passada vàrem entrenar malament, poc treballadors, molta gracieta, entre altres coses. Hem de canviar aquesta dinàmica i recuperar el treball i lluita d'entrenaments passats.

Aquesta setmana no us puc felicitar com a altres, però si que us vull animar i fer veure que sense treball ni esforç no s'aconsegueixen les recompenses.

Ens veiem dimarts on estic convençut que treballarem més que mai per tal de girar la situació.



Comentaris