Crònica Cadet masc.: Bàsquet Vilafant 80 – 81 BC Torroella

Parcials: 25- 20, 21-16,21-25 13-20

Han jugat: Nil (8), Albert (6), Àlex (14), Jan (8), Isaac (15), Hugo (4), Pau (2), Abush (15), Adrià (2), Sergi (8).
6/16 tirs lliures 23 faltes
2 triples: Isaac i Àlex

Partit estrany: ens posem per davant aviat, al primer quart. Aquest avantatge, el mantindrem tot el partit fins que al minut 39 es posen per davant 80-81, només amb el 0-2 havien estat per davant en tot el partit. Explicacions o excuses per un partit que perds d’1 les que vulgueu, ho deixo a la vostra imaginació.

Ara bé, fem errors de mini, tant tàcticament com tècnicament: teniu una falta de confiança només equiparable a la facilitat que teniu per a donar excuses per tot i aquí només hi ha un responsable, en realitat dos. Hem donat per sabudes coses que no se sabien i no hem estat capaços de que veieu el potencial que nosaltres veiem en vosaltres. Això ho hem de solucionar i tot comença per dialogar dimarts; el que vol dir que si ho convertiu en un monòleg per part nostra no serveix de res.

I sí, som nosaltres el primers responsables de qualsevol derrota que patiu, però les derrotes han de servir per a millorar, veure què fem malament i corregir-ho; després de corregir errors, si continuem pensant què hem fet malament en el passat no serveix de res.






Comentaris