Crònica Cadet Masc.: CB Sant Feliu 61 – 59 Bàsquet Vilafant

Parcials: 16-17, 18-14, 18-16, 9-12

Han jugat : Nil (8), Albert (6), Àlex (5), Jan (2), Isaac (17), Pau (5), Abush (6), Adrià (2), Sergi (8).

6/11 tirs lliures. 15 faltes (eliminat Isaac 40')
3 triples (Albert, Isaac i Pau)

Partit semblant al de la setmana passada en resultat, que no en joc exhibit. Tot el partit serà igualat, al principi amb avantatge nostra, fins a 5 punts ,però un parcial de 8-0 del 14' al 17' els posarà per davant de 7, la seva màxima diferència al partit, tot i això no marxarem del partit com altres dies, estarem fent la goma, i fins i tot empatarem a 59 a falta de 1 minut per acabar el partit. Però tot i estar més tranquils que altres partits, al final l'ansietat ens supera i tot i no ser tan dramàtic com la setmana passada, que no vam ser capaços de fer cap dels set tirs que vam fer a l' últim minut, aquesta setmana fallarem els últims cinc tirs. Ells només hauran d'aprofitar una de les oportunitats que tindran a l'últim minut per endur-se la victòria.

Tot i cometre errors de mini, haig de dir que vam estar més ordenats que la setmana passada: aquest ha de ser el camí, i encara que sigui llarg ,agafar el més curt només pot fer que trobem al llop com li va passar a la caputxeta.