Crònica Preinfantil masculí: Bàsquet Vilafant 64 - 74 CB Fontajau

Han jugat: Pol ,Ian, Axel, Dídac, Eric, Rubén, Bernat, Manel, Biel, Aaron, Galdric i Xavier.

Parcials: 20-22, 22-20, 10-14, 12-18.

Bon partit del preinfantil masculí, on la concentració les ganes i el bon joc col·lectiu han permés compatir amb un equip de tan sols 3 derrotes a la competició. A diferència del partit d'anada, hem cuidat millor la pilota (relativament poques pilotes perdudes en un equip de molta activitat).

El partit ha estat igualat en tot moment, hem arribat a l'últim quart amb tan sols 6 punts de desavantatge (58-64). A l'últim quart no ens ho hem acabat de creure i el rival ho ha aprofitat. Aquest aspecte ja ens ha passat moltes vegades, al final ens desinflem, això no pot ser, ha de ser una qüestió d'orgull, de no tirar per la borda tota la bona feina feta en els primers 6 quarts.

Com ja hem comentat més d'un cop, el bàsquet té aquestes coses, a vegades surt cara i d'altres creu. Hem lluitat, ens hem esforçat i esperem que a la pròxima ens esforcem més perquè ens surti cara.

Una reflexió numèrica pels nostres jugadors, partit de petits detalls, 10 punts són 5 bàsquets = regals que hem donat al rival, i errades fàcils que hem perdonat. Tenint en compte aquests aspectes la victòria va del canto d'un duro.
Tirs lliures: 5 de 11.

Si volen millorar aquests aspectes hem de fer bons entrenaments. Aquests han de ser amb una gran concentració i amb la mateixa intensitat que ens podem trobar al partit. Només així creixerem.

Seguim!!!


Comentaris