Crònica Premini Fem.: BC Fontajau In2in 21 – 46 Bàsquet Vilafant

Ens desplacem a Girona sabent la dificultat que ens trobarem de jugar contra un equip que a casa seva ha guanyat al quart i cinquè de la lliga (Bescanó i Salt), afegit al fet que fora de casa no tenim el mateix nivell que a la nostra pista, que algunes de vosaltres esteu molt confiades de que guanyarem sense “baixar del bus” i quan arribem a Fontajau, hi afegim la dificultat de jugar a la pista d’escalfament, amb les mides de pista central que se’ns pot fer molt gran per no estar habituades.

Al bus anada l’ambient és genial: riures i mes riures, alguna fent-se la dormida i un ambient equip molt bo. Els desplaçaments en bus permeten fer tant equip !!

Un cop a la pista, us explico com hem d’atacar en pista llarga, com reboten els taulers i amb això, us poseu a escalfar. Molt bon escalfament, bons estiraments, bona roda i sortim a jugar.

Abans de res, dir-vos que en Manel em va fer un encàrrec: t’has de deixar la veu al partit. Et vaig fer cas !!

El partit tenia una sèrie accions a fer per poder portar-lo cap a Vilafant: defensa intensa on cadascú agafi la seva, lluitar cada pilota, cada rebot i en atac, no creuar la pista amb bot, sinó amb passades, posar velocitat en totes les accions i moure’ns en l’atac estàtic.

En 6 dels 8 quarts, heu fet tot el que hem dit abans, excepte el moure’ns que no ho hem fet en cap moment (si l’àrbitre xiulés els 3 segons, se n’hagués fet un fart). El que dèiem, sis quarts entre bons i en moments molt bons, i on en 4 d’ells hem tingut encert (hem fet 40 dels 46 en quatre quarts).

I en dos ells on hem baixat la intensitat. I sense intensitat, no som ningú. Heu d’aconseguir la intensitat els 48’, no tant pensant en aquesta temporada, sinó en la propera on la diferència d'edat i física la patireu.

Quan us hi poseu, és un goig veure-us jugar: creuar la pista en 3-4 passades i acabar en tir sota cistella és brutal.

Teniu un marge de millora molt gran, però amb una capacitat, si us hi poseu, immensa per fer-ho.

El primer objectiu que vam marcar a principi de temporada el tenim virtualment a la butxaca. Felicitats !!!

Però encara queda molt, i si vosaltres voleu, el final de temporada podeu fer que sigui molt divertit. A la vostra actitud ho teniu.

Bona setmana !!!!
 
 

Comentaris