Crònica Sènior fem.: FD Cassanenc 67 – 77 Hyundai Padró Vilafant

F.D. Cassanenc - 67 - Boadella (12), Viana (7), Moya (3), Massegur (17) i Díez (11) - Cinc inicial - Duber (7), Barnes (0), Hernàndez (1), Asso (2), Rabassa (6). 16/29 tirs lliures 19 faltes. 3 triples (2 Boadella, 1 Viana )

Hyundai Padró Vilafant - 77 - Eva (2), Laia C. (0), Meri (2), Marta (11) i Ari (12) - Cinc inicial - Mar (2), Gio (7), Clàudia(2), Laia S. (25), Carme (9), Mariona (1) Núria (4). 14/19 tirs lliures 25 faltes. 7 triples (2 Laia S , Marta i Ari 1 Gio)

Parcials: 20-23, 14-19, 11-16, 22-19

Partit d'alta volada.

Us vaig proposar que us deixéssiu la pell com si a cada minut que jugàveu fos l'últim i vau decidir fer-ho.

Primera meitat de bàsquet dinàmic i elèctric prenent decisions ràpid i normalment les bones. Aconseguim anotar 5 dels 7 triples en aquest primer quart meravellós que heu decidit regalar-nos. Malgrat això no ens desenganxem del Cassà que s'apunta a la festa posant el 20 a 23 al primer quart.

El segon quart segueix amb la mateixa dinàmica. No ens cansem de córrer i córrer i totes sumeu a les rotacions. Arribem a la mitja part amb el 34-42. Intentem recuperar l'alé durant el descans i us proposo seguir i seguir.

Arriba (us ho dieu vosaltres mateixes) el maleït tercer període. Però tot i que les cames ja no estan tant fresques però amb les idees clares aconseguim seguir fent mal al Cassà i consolidem l'avantatge. Parcial al tercer quart de 45-58.

I després de 30 minuts de molt bona feina necessitàvem rematar la feina i malgrat un desafortunat parcial als últims 30 segons on encaixem un 6-2 (si no hagués sigut així haguéssim guanyat tots els parcials) marxeu cansades però contentes i amb un average (que ni ens l'havíem plantejat) recuperat per si de cas ens va bé a final de temporada.