Crònica Cadet masc.: Bàsquet Vilafant 85-87 CB Sant Feliu

Han jugat: Jaume (-), Nil (1), Albert (7), Àlex (13), Jan (6), Isaac (19), Pau (8), Abush (15), Adrià (6), Sergi (10).

Parcials: 24-25, 19-19, 20-17, 22-26
Tirs lliures 7/27 27 Faltes (Eliminats: Abush 38’ i Pau 40’)

Últim partit de la temporada contra un dels equips que hem pogut guanyar més que no pas amb altres.

Partit intens durant gairebé tot el partit, on el contrincant no ha baixat el seu nivell durant cap moment i que al final els hi portat ha remuntar un 83-74 al minut 38’ on hem desaparegut.

Cal remarcar que durant la primera part la defensa no ha sigut el nostre punt fort ja que els dos jugadors més destacats de l’equip rival han fet més de la meitat del seus punts, però que a la segona part hem pogut parar amb no gaire facilitat.

L’últim quart ha sigut una muntanya russa com casi tota la temporada. Sortíem del tercer quart amb un +4 que va augmentant a poc a poc fins el minut 37’ que ens hem anat del partit i al minut 40 estem 1 avall.

Demanem temps mort perquè algú es jugui l'última jugada, bloc directe per l’Isaac i ens posem +1 a falta de 3’’. Moment en què torna haver-hi un temps mort per part del Sant Feliu i nosaltres fem un triangle amb dos jugadors a sobre dels millors contrincants. Amb tres segons passaran la pilota han un pivot a la línia de 3 punts i farem una falta tonta que els donarà 3 tirs lliures.

Anotaran tots tres tirs lliures i sense cap temps mort, tirarem un tir quasi impossible des de més enllà de mig camp i perderem un dels partits més emocionants de la temporada.

Bon esforç de l’equip i espero que aprenem d’aquestes situacions i que no ens deixem remuntar tan fàcilment.