Crònica Premini Fem.: CB Salt 45-38 Bàsquet Vilafant

Aquest dissabte ens desplacem a Salt, a jugar el partit que ens havia d'ajudar a posar la cirereta a la fantàstica temporada que han fet les nostres nenes.

Sabíem de la dificultat, i tot i la important victòria obtinguda contra elles a Vilafant, era un partit per sortir intenses des del minut 0.

Parlem abans del partit del que ja sabem, que elles tenen jugadores físicament molt potents, i per tant ens hem d'ajudar totes, i donar-ho tot des del minut 0.

No ho vam entendre, o no hi vam posar tot el que havíem de posar a la pista, perquè el primer quart acaba amb un 11-0, que ens va perjudicar tot el partit.

Durant la resta de quarts de la primera part, vam continuar fallant en defensa i atac.

La segona part, la cosa va ser diferent. Aquí ja vam ser més nosaltres, intenses, corrents al contraatac, i fent algun passar i moure's molt maco. Potser si hagués durat més el partit...., però al final la derrota per 7 punts és fruit de la manca d'intensitat de la primera part que vareu fer.

Nenes, heu d'entendre que nosaltres no tenim la virtut tècnica que pot tenir l'Adepaf, però sí que tenim una cosa que ens fa úniques quan us hi poseu, i és que totes sou molt intenses quan voleu.

Ens queda un últim partit i depeneu de vosaltres per aconseguir una fita, que de ven segur no us haguéssiu plantejat mai. Queda segones seria molt maco, tot i que no és el més rellevant.

L'important, és acabar la temporada, donant-ho tot a la pista, i al final el resultat serà el que serà, però si ho donem tot, estareu satisfetes de vosaltres mateixes.

Us demano que oblideu el darrer partit contra Escolàpies, són un molt bon equip, i si no donem el 200% de nosaltres, no tindrem opcions de lluitar pel partit.

Entrenem fort aquesta setmana i gaudireu el dissabte!