Crònica Sènior Masc.: CB Torelló 64-62 Hyundai Padró Vilafant

Xavi M. (11), Pons (7), Vicente , Pau C.(14), Pere (11), Descamps (1), Caritg (3), Adrià M.(15).

Tirs lliures: 9/15
7 triples: Adrià M. (3), Pau C.(2), Xavi M., Pons.
Parcials: 23-16 / 13-11 / 9-19 / 19-16.

Els resultats anteriors deixaven el partit sense cap tipus de transcendència.

Degut a les lesions i altres, només teníem 8 jugadors per el partit. Un partit que ja des del principi es va veure que no seria fàcil. Sortida amb molt de ritme del Torelló, nosaltres amb molt poc encert i sense intensitat. Parcial 16-2 al minut 6. Ja teníem el que no volíem anar al darrera al marcador i començar a remar. Tot i l’inici som capaços d’arreglar el quart i acabem amb un 23 a 16.

El segon quart vindria la primera reacció, a base de defensar érem capaços de posar-nos a tres punts, però 6 tirs lliures sense error en l’últim minut ens enviaven al descans amb 9 a sota. Com sempre la nostra precipitació en atac ens castiga en defensa.

El tercer quart seria el de la reacció, ens posem a defensar i amb un parcial de 14 a 5 tornem a entrar en el partit, capgirant el marcador i posant-nos per davant al marcador 45-46.

Però amb només 8 jugadors, la gasolina s’acaba. Un 7-0 a l’inici de l’últim quart ens torna a ensorrar en el marcador. I ens obliga a realitzar molts esforços en defensa per tornar a retallar la distància, el cansament comença a fer baixar molt l’encert. Però sou capaços d’empatar el partit en l’últim minut.
Però ells van fer el seu últim atac i nosaltres no.

Felicitar-vos pel vostre esforç, si en tots els partits fos així segur que no ens trobaríem en aquesta situació.

Ara ens queda la fase de descens, on esperem recuperar jugadors i ensenyar la nostra millor cara.