Resultats cap de setmana 15-16 de gener de 2011

Reale sub21 42
Grifeu llançà 59
Van jugar Marc (14), Àngel, Aleix (20), Jaume, Pau (6), Jacinto, Pere (2) i Ivan.
7/14 tirs lliures i 3 triples.
El pitjor partit de la temporada de l’equip local on un primer quart lamentable amb un parcial de 9 – 28 va sentenciar el partit amb una merescuda victòria de l’equip visitant.

Escolàpies 9 – Reale premini mixte 52
Han jugat Íngrid, Pau V., Èlia, Estela, Estel, Marc, Arnau A., Lluís, Jan, Carla, Miquel i Amàlia.
Parcials: 0-16, 0-2, 2-3, 2-2, 4-7, 0-11, 0-8, 1-3.
5/11 tirs lliures.
Bon partit dels dos equips, amb molt de ritme, i que ha fet xalar molt a jugadors i espectadors.

Cb palafolls 39 - Reale mini femení 46
Van jugar Núria C (8), Anna (6), Berta (4), Maria (2), Marta (2), Emma (5), Elena, Núria G (6), Ingrid, Aïna (11) i Clara (2).
Parcials: 19-2, 0-8, 3-4, 2-9, 4-3, 3-4, 2-6, 6-10.
Tirs lliures: 3/11
Partit que al primer quart semblava perdut, però vam saber superar la pressió correctament i treballant vam poder recuperar i acabar guanyant.

C.B.Banyoles 56 - Reale Infantil Masculí - 59
Van jugar Andreu (12), Pau Batlle (6), Sergi (2), Pau Castillo (21), Martí (6), Guillem (4), Roger (-), Pau Vehí (2), Quique (6).
Parcials: 12-23, 14-11, 19-9, 11-16. 9/16 TL
Excel·lent primer quart amb un gran treball defensiu i altíssim encert en situacions d'avantatge. La manca de d'esforç defensiu juntament amb la ja habitual inferioritat física ha portat a arribar a perdre 45-38 a 12' del final. La victòria s'ha aconseguit al recuperar la intensitat defensiva i al control del partit en els minuts finals. A destacar l'encert en tirs lliures d'en Pau Castillo amb 7/8, els dos darrers a 3'' del final.

Reale cadet femení 88 – Institut Vicenç Vives 18
Van jugar Marta (16), Claudia (36), Elena (14), Noni (4), Nora (6), Eva (6), Sandra (2), Maria (4) i Paula.
Parcials: 18-6, 22-6, 22-4, 26-2.
Tirs lliures: 2/11
Partit en el qual les jugadores del Vilafant no van témer en cap moment per un derrota, tot i fallar molt de sota la cistella i tenir un tant per cent molt dolent en tirs lliures. L'institut Vicenç Vives en cap moment va baixar la guàrdia, tenir una gran actitud en pista.

Reale mini masculí 91 – Blanes 70
Van jugar Arnau C (4), David, Guillem (16), Nil (2), Ferran (12), Alex (8), Marc, Isma (5), Pep (5), Martí (26) i Arnau P (13).
Parcials: 15-5, 8-11, 8-2, 9-12, 25-10, 3-10, 8-12, 15-8.
Partit intens i amb bones transicions atac/defensa, decantat pel costat local per una millor actitud defensiva.