Preinfantil masculí: CB Sant Feliu 57 - B.Vilafant 63

Jugadors: Arnau Pararols (4), Guillem (9), Nil, Ferran (13), Àlex Crespo (4), Marc (2), Àlex Palomeras (18), Arnau Caritg (9), Ismael (4), Pep, David.

Tirs lliures 7/29

Continuem cometen els mateixos errors, tenim manca d'intensitat durant el partit.
Per una vegada a l'arribar amb el marcador ajustat, als darrers quarts vaig optar per fer jugar els jugadors que sí estaven concentrats en el partit, la qual cosa va motivar la victòria. Com ja us vaig avisar serà la primera i la última vegada que ho faci, i si això implica perdre tots els partits que queden de temporada, que així sigui, però no ens podem permetre el luxe que a cada partit d'onze o dotze jugadors, n'hi hagi 4 o 5 que van perduts a la pista.

Una qüestió és la qualitat de cadascú, que és clar que és diferent entre vosaltres, i l'altre és el fet que estigui concentrat al partit i no cometi errors de manca d'implicació. Quan parlo d'implicació, pressuposo que tots teniu moltes ganes de jugar; el fet és que alguns no us concentreu prou i això si ho multipliquem per diversos jugadors i diverses situacions de joc, fa que partits que podem guanyar fàcilment i aquells que hem pogut guanyar a rivals directes es compliquin o es perdin.

En fi, continuo pensant que si no sou el millor, podeu ser el millor equip de la lliga, però està en les vostres mans guanyar-vos aquest fet a cada entrenament.




Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris