Cadet masculí interterritorial: UER Pineda de Mar 57 – B.Vilafant 56

UER Pineda de Mar 57: Grebol (5), Cambonill (7), Mansach (10), Sola, Amagundia (5), Sotras (10), Navarro (4), Arjona (2), Noguera (3), Perpina (1), Blanchart (4), Mas (6). Tirs lliures 11/25.

B.Vilafant 56: Arnau (5), Martí P. (19), Guillem P., Guillem C. (6), Sergi (2), Kike (10), Martí D. (2), Marc (7), Pau (5). Tirs lliures 7/13.

Parcials: 10-13, 13-12, 14-17, 20-14

Partit complicat, tots érem conscients que guanyar ens portaria a la fases final. La derrota ens
portava a mirar els resultats d'altres partits.

Tot i això, l'inici no va ser dolent, molta intensitat per part dels dos equips, sense gaires diferències en el marcador i amb molt pocs punts. (Mitja part 23 a 25).

A la mitja part, sabíem que només mantenint el mateix ritme podríem guanyar el partit. Comença el tercer quart amb els nostres 5 millors minuts del partit, assolint un avantatge de 13 punts. Però .... nosaltres vam acabar les forces i ells no van desaprofitar el moment per retallar l'avantatge a 5 punts.

Encara quedaven 10 minuts, anàvem 5 punts per sobre, però ..... jugar amb la pressió de guanyar no és fàcil. Molts nervis a la pista, l'avantatge cada cop és més petit .... i amb 5 minuts l'avantatge de 5 punts ja és per ells. Encara més nervis, més cansament. Però ... som capaços d'entrar a l'últim minut amb un punt d'avantatge. Un últim minut on només ells van ser capaços de fer un bàsquet, que ens va condemnar a la derrota i al patiment.

D'aquesta derrota en quedava una frase : "Heu fet una gran temporada, ningú es pensava que tindríem opcions de jugar la fase final". Totalment cert heu fet una gran temporada, on s'ha assolit qualsevol objectiu que s'hagués fixat a l'inici.

Com també és cert que per créixer com a jugadors ( i entrenadors), s'han jugar aquests partits i s'han de perdre. La reflexió ve després de la derrota, la victòria ho amaga tot. I aquest dissabte la majoria hem crescut una mica.

Aquesta crònica té trampa. Tot i que parla de derrota està feta en estat d'eufòria.