Crònica de la Final de Barcelona de Cadet A2

GRÀCIES


Com diu un dels GRANS en una altra crònica: "em costarà molt fer la crònica de la part esportiva i deixar la part emocional (crec que la faré de la part emocional)."

Gràcies a tots els que van venir a animar-nos des de la grada. Familiars, junta, jugadors d'altres equips, familiars de jugadors d'altres equips, entrenadors d'altres equips, familiars d'entrenadors d'altres equips... Els vostres ànims ens van ajudar en els moments més complicats i la victòria amb vosaltres a la grada va ser complerta.

Gràcies a l'Adrià i en Francis, per ajudar-nos des de la banqueta, els vostres ànims i consells van ser claus per poder tornar a Vilafant amb el títol.

Gràcies Pepe, ànima d'aquest equip i responsable del joc que vam exhibir durant els dos dies. Al final el treball de tot l'any es va veure en el resultats, tres victòries amb una mitjana de 75 punts anotats. Tu creies que això era possible i s'ha aconseguit. Gràcies mestre.

I per últim, gràcies al jugadors de l'EQUIP per fer possible aquest títol. Gràcies per la vostra generositat, implicació i dedicació. Gràcies per creure en nosaltres. Gràcies per posar el nom de bàsquet Vilafant en el mapa. 

No oblideu que el somni continua i TOT ÉS POSSIBLE.

Felicitar al nostre mini femení 2003 i als seus entrenadors, per la primera posició assolida en el seu grup. Com diu un altre dels GRANS "Vàsquet" s'escriu amb "V" de Vilafant.

Algunes fotos dels partits d'aquesta fase final.








 



















Fotos: Lluís Castillo, Isabel Gala i Nuri Roqué. Més imatges, aquí.

Algunes fotos de la semifinal i final fetes per la UE Horta.








Més imatges fetes per la UE Horta, aquí.

Comentaris

Issa ha dit…
Gràcies a tu també Jordi, els nostres nens no serien aquí sense les indicacions dels seus entrenadors (I HO DIC EN PLURAL), i consells dels seus companys més grans d'altres equips (juniors i seniors). Ens heu fet disfrutar del bàsquet ben jugat tot l'any i el que ens queda per veure "encara no s'ha acabat" FELICITATS A TOTS
Unknown ha dit…
Fantàstic, increible la afició i l'equip tots erem un, molt emotiu compartir amb tots vosaltres aquets moments inoblidables. Moltes Felicitats i visca el Bàsquet Vilafant.