Mini femení: Bàsquet femení 2003 57 - Vedruna Palamós 27

Jugadores: Martina (15), Mar (10), Alena, Núria (10), Estela (8), Nora (2), Daniela (4), Estel (3), Amàlia (7) i Xènia (3).

Parcials: 6-2, 6-2, 6-2, 2-8, 6-4, 7-2, 16-1, 8-6.
Tirs lliures 7/24
Triples 6
Faltes 10 a 22!

CAMPIONES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tornàvem als orígens, aquella pista que ha viscut tantes hores de bàsquet. Tocava lluitar i a poder ser guanyar, per arrodonir una temporada per emmarcar.  
El rival ens superava en alçada i físic, no en va, eren la gran majoria jugadores de 2002, però no a talent i intensitat.

Hem jugat molt bé en defensa, amb una intensitat i ganes esplèndides, i en atac, a part de córrer, ja sabem dividir i trobar aquella darrera passada cap a la jugadora desmarcada, la qual pot llançar de mitja distància sense oposició. Fins i tot el passar i tallar, amb espais, també el comencem a realitzar, tot i així, falta jugar una mica més obertes, perquè sigui sempre el nostre tipus de joc.

I mica en mica, sumant quart a quart, amb un defensa bastant dura per part de les jugadores rivals, així ho demostra les 22 faltes rebudes, amb dues jugadores contràries expulsades, anàvem aconseguint petites avantatges.

Es notava que jugàvem a una cistella, on ara, vist des de la distància, ens semblava que estàvem a camp contrari, i no hem tingut un bon percentatge en tirs lliures.

Acaba el partit i una nova victòria de 30 punts contra la quarta classificada del nostre grup.

Fent un balanç de la temporada, us em de dir, que estem molt orgullosos de vosaltres.

Personalment, us vull dir que he gaudit moltíssim aquesta temporada, només m'ha sabut greu haver fallat tant, però la feina és la feina.

Vull donar les gràcies en Marc, l'Ivan, en Sergi i l'Àfrica, els quals són igual d'importants en el fet que aquest equip hagi millorat tant durant aquesta temporada, i per descomptat en Miki, per les directrius i consells aportats. S'aprèn cada dia, i mal anem, qui pensi que ho sap tot en això del bàsquet.

Estic molt orgullós de vosaltres, noies:

- Mar, per ser el teu primer any, estigues molt orgullosa, quan estàs concentrada a la pista, i tens confiança en tu mateixa, no tens cap mena de límits, i les darreres anotacions t'ho demostren. Amb el teu físic i intel·ligència, estic convençut que milloraràs molt i molt.

- Martina, ets una canya, la teva velocitat i valentia en atac i defensa ens ha aportat moltíssim. Ningú pot dir que portis 6 mesos jugant a bàsquet, increïble. Continua treballant, sobretot l'esquerra.

- Alena, ets molt intel·ligent, necessito que t'ho creguis més, i siguis més agressiva cap a l'aro, perquè tens una de les penetracions a cistella més bones d'aquest equip, i perquè sempre t'ha tocat defensar a noies més altes i grosses que tu. L'any que ve has d'arrassar.

- Núria, gràcies per haver-me aguantat, sobretot pels rotllos que t'he fotut durant la temporada. Per ser la capitana, per imposició meva. Per no ser egoïsta a la pista i haver fet millorar a la resta de les teves companyes. Et demano que segueixis treballant, que aprenguis a assumir el teu rol a l'equip, i que això no t'agobïi. No t'amaguis mai a pista, ets molt gran i pots ser el que tu vulguis.

- Estela, t'ha costat quasi tota la temporada, adonar-te que no tant sols ets la tiradora de l'equip, sinó que saps pujar la pilota amb bot com ningú ho fa, que pots buscar el teu 1x1 cap a cistella com la millor, era falta de confiança. Aprofita les teves virtuts, que són moltes, i continua treballant aquesta esquerra, i seràs unsa jugadora impressionant.

- Nora, ningú diria que ets premini, pel teu físic, t'he fet lliutar contra jugadores més grans, i no has tingut mai por. Necessito que no deixis de treballar, perquè quan tinguis més físic, i no et frenis quan facis entrades, aquest pas de flàmenc teu, l'hem de deixar endarrera, seràs imparable. Continua treballant, i deixa de tirar a dos mans. Tenim tot el que queda de temporada i estiu per millorar.

- Daniela, ets tot coratge, a l'igual que la Mar i la Martina, començaves aquest any a jugar, i acabem la temporada, fent triples, entrades amb safata per la dreta i l'esquerra..., increïble. La diferència amb moltes de les teves companyes, és que no tens por de res, que tu t'ho creus que pots entrar per on sigui, i aquesta mentalitat, la vull per a totes les teves companyes. Si segueixes entrenant i aprens a aixecar el cap i saber triar la millor opció a la pista, seràs imparable.

- Estel, ets boníssima, tens una qualitat tècnica, brutal, per mi de les millors de l'equip. Tires fantàstic, i ha costat molt que ho aprofitis. Has de creure-t'ho molt més ja que pots aportar més. Has d'aprofitar el teu físic, ja que tens cos per lluitar contra qualsevol jugadora, i si aconseguim que milloris en confiança i agressivitat cap a l'aro, no tindràs límits.

- Amàlia, sense cap mena de dubte, tens el potencial més gran d'aquest equip. Necessito que aprenguis a controlar la darrera passa a l'entrada i la facis cap amunt i no endavant, i així sempre podràs fer cistella. Creu en tu, ets molt bona, i si segueixes esforçant-te i continues creixent com segurament serà, pots ser una passada, no et frenis mai i enhorabona per l'últim partit. Vas rebre per totes bandes, però això és bàsquet, i no et vas frenar mai. La mala notícia és la teva lesió en aquest darrer partit, et desitgem que et recuperis molt aviat. Molts ànims!

- Xènia, OLE OLE I OLE, estic tant orgullós de tu que no t'ho imagines. Amb l'edat que tens és increïble el que fas. Sempre que t'he donat el rol de líder a la pista, quan no hi era la Núria, no has tingut cap problema en assumir-lo. Ara tan sols queda millorar aquesta mecànica de tir, a l'igual que la Nora, tenim el que queda de temporada per fer-ho i en les properes de ben segur que ho aconseguiràs. 

BRAVO, BRAVO i BRAVO, NOIES

Ha estat un plaer haver aportat el meu granet de sorra en fer-vos millorar en aquest esport, i espero veure com continueu millorant les properes temporades, que de ben segur ens tornàrem a trobar. Seguiu divertint-vos i esforçant-vos a la pista, i no perdeu mai la il·lusió. 


VISCA EL BÀSQUET VILAFANT, I VISCA EL MINI FEMENI 2003.






Gràcies afició!
Fotos: Sònia March.

Comentaris