Crònica Júnior masc. Inter.: CEB Girona Citylift A 66 - 56 Reale B.Vilafant Bàsquet Vilafant

Parcials: 18-15, 22-14, 12-13, 14-14

Han jugat pel B.Vilafant: Santos (12), Pararols (2), Sala (11), Gironès, Baraut (4), Cortada, Quintana (5), Caritg (23), Torres.
23 faltes (eliminat Caritg 40’) 9/24 tirs lliures

Pel CEB Girona: León (2), Marín (14), Estrach (3), Martín (24), Huertas, Luque (5), Prieto (9), Tort (5), Farro, Rovira (4).
23 faltes (eliminat Tort 40’) 13/21 tirs lliures
5 triples (Martin 3,Estrach i Luque)

Partit que comença igualat fins que un parcial de 7-0 els deixa amb 16-7 al minut 8, a partir d’aquí i com últimament passa cada vegada més, hem de fer un canvi defensiu per poder agafar una mica de ritme. El canvi dóna resultat i en 7 minuts aconseguirem girar el resultat amb un parcial de 4-16 arribant al minut 15 amb 20-23 a favor nostre i, quan millor estàvem, desapareixem de la pista i rebem un fort correctiu en 5 minuts parcial en contra de 20-6 que ens deixa el partit molt complicat per la segona part.

Sortim del vestidor concentrats i amb una gran defensa els tornem a deixar amb 4 punts en 6 minuts, però la concentració defensiva no és imitada en atac i ens costa anotar, la cistella es queda petita, i serem capaços de fer un 2/10 en tirs lliures en aquest tram, una fita a l’abast de pocs equips de la categoria ,amb això només serem capaços de remuntar un punt i anar a l’últim quart amb 52-42 pels locals.

A l‘últim quart tornarem a fregar la remuntada, ens posarem 55-52 al 37 però ja no tindrem ni forces, ni qualitat, ni sort per posar-nos davant i després de tres minuts tornaran a escapar-se al marcador i el tancaran amb el resultat de 66-56.