Crònica Premini masc.: Escolàpies Figueres 08 63 - 26 B.Vilafant

Jugadors: Iago F, Roger, Alex, Oriol, Leo, Iago B, Jan i Paolo. (2 expulsats: Leo i Roger)
Parcials: 7-5, 9-0, 10-9, 10-4, 5-2, 9-3, 5-3 i 8-0.

Hem jugat un partit molt complicat amb un rival superior a nosaltres i una pista difícil per la mida. 

Coses negatives:
- Ens han expulsat al primer jugador en el cinquè període i el segon jugador al setè període.
- Ens hem enfadat i hem protestat l'àrbitre sense cap tipus de raó, cosa que no ens agrada als entrenadors ja que als partits hem de donar-ho tot i oblidar-nos de elements externs com per exemple l’àrbitre. 
- Hem fet molts errors molt elementals com per exemple trepitjar la línea de banda i moltes pèrdues de pilota per precipitacions per part nostra.
- Hem de moure la pilota amb més rapidesa i sobretot en pistes més petites. A vegades ens capfiquem a botar massa la pilota i es podria fer més fàcil.
- El més important ens hem rendit en el moment de la primera expulsió. Hem de ser més llestos i donar-ho tot en un partit sigui quina sigui la situació viscuda. Al cap i a la fi, hem d'afrontar els problemes que vagin sorgint.

Coses positives:
- El més important, ens ha agradat molt amb les ganes que hem sortit, ja que després de 4 partits (2 amistosos i 2 de fase) amb aquest equip hem anant millorant com equip. 
- Hem fet un molt bon primer i tercer període amb molta intensitat. Si això s’hagués portat a terme en tot el parit, potser el resultat hagués estat un altre.

Nois, els entrenadors sabem que quan us voleu posar el mono de treball ho feu molt bé. Doncs no hi ha una altre sortida que seguint entrenant cada setmana per millorar tots junts!

Ens veiem dilluns! A tope tots!!!!

Comentaris