Crònica Cadet masc.: CB Sant Feliu 68 – 61 Bàsquet Vilafant

Perdoneu per fallar la semana pasada aquesta 2x1

Nil (4), Albert (6), Àlex, Jan (17), Isaac (4), Hugo, Pau (6), Abush (21), Adrià (6), Sergi, Pep (1).

Nil (2), Albert (5), Àlex (8), Jan (8), Isaac (10), Pau, Abush (7), Adrià (4), Sergi (17).
14/26 tirs lliures 22 faltes

Partits quasi idèntics, tant en execució com en resultat.

CESET

El del Ceset el comencem amb el cap clar i serens i, poc a poc anem imposant el nostre joc fins aconseguir 10 punts de renda a la mitja part (44-34).

A la segona part decidim que trencarem el partit i, a l'igual que el dia de Sant Narcís, una simple defensa individual tot el camp fa que siguem incapaços de fer servir el cap: el que era ordre i control es convertirà en un camp i qui pugui, preses innecessàries, decicions dolentes i pèssimes seleccions de tir. A més a més en defensa farem aigües només amb un simple 1x1 frontal de Gutiérrez, que li donarà 20 punts (tots en aquests 20 minuts). Menció apart mereix el nostre control del rebot, inexistent, que els donarà segones, terceres i quartes oportunitats .

Tot i això encara tindrem prou capacitat de reacció i amb 10 a sota al minut 38 (61-71) ens arribarem a posar un a sobre amb 30 segons per jugar, farem falta, que ells aprofitaran fent tots dos tirs lliures i amb 24 segons per nosaltres i dos opcions de tir no serem capaços d'aprofitar l’atac i perdrem un partit que en realitat no ens havíem merescut guanyar.

SANT FELIU

Al igual que la setmana passada, bon començament; cap clar, paciència i bones decisions. A l'igual que la setmana passada la bona feina es veu reflexada al marcador 13, punts d’avantatge a la mitja part (27-40).

A la segona part aguantem millor l’embranzida del contrari, i tot i desaparèixer a estones, mantenim 2 punts d’avantatge al final del tercer període (49-51). També mantindrem el partit amb opcions fins al minut 37 (61-58), però a partir d’aquí ells tenen més arguments que nosaltres i com sempre les precipitacions ens porten a prendre pèssimes decisions en atac i en defensa. Un cop més els simples 1x1 i la nul·la capacitat de controlar el rebot permetent en moments claus, fins a 5 opcions de fer cistella, ens farà inviable aconseguir el partit, 68-61 pel Sant Feliu i tercera derrota seguida.

PD dels tres últims partits trec algunes conclusions: cada vegada que us apreten us feu caqueta i deixeu de pensar i segona, ja sé que no tots podeu fer 20 punts, sobretot si no mireu aro, però quan les coses van malament hi ha gent que se li fa molt petita la cistella i potser hauríem de fer un pensament sobre això.