Crònica Júnior fem. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 50-52 Outletmoto.com CB Grup Barna A

REALE BÀSQUET VILAFANT – 50 – Íngrid (-), Sara (-), Núria (14), Maria (10) i Gisela (7) –cinc inicial – Ruth (-), Núria Feng (4), Mariona (13), Xènia (2) Baixes; Eva S., Laura i Eva.
T. 13/33 TL, 3 Triples (Maria, Núria i Núria Feng), 23 Faltes Personals, Eliminada Maria al 40’.

OUTLETMOTO.COM GRUP BARNA A – 52 – Flores (7), Roca (2), Herranz (4), Lasierra (11) i Estrada (12) – cinc inicial – Cesari (7), Cano (3), Franquesa (-), Rubio (6). 11/29 TL, 1 Triple (Rubio), 23 Faltes Personals, Eliminades Cesari al 39’ i Lasierra al 40’.

Parcials; 13-12, 6-11, 18-17, 14-13

Partit amb dues parts clarament diferenciades. La 1a on hem estat molt toves en defensa i molt espesses en atac on només anotàvem d’accions individuals i la 2a que sens dubte és en el camí que hem seguir.

Inici de partit dramàtic. El joc del disbarats. Tot i que elles mostraven millor com i a què volien jugar, la quantitat indecent de pilotes perdudes no forçades i els tirs lliures fallats pels dos equips (3/13 i 1/8) poc mostraven un partit d’interterritorial. El 2n quart no ha estat millor per nosaltres però el fet que no es xiulessin faltes (5 a 1) ens ha estalviat el drama dels tirs lliures (0/2 i 0/3). Elles amb l’únic triple del partit i un parell d’entrades sense ajuda defensiva els hi ha permès anar amb 4 punts d’avantatge al descans.

La 2a part ha estat realment el partit de bàsquet. Els 2 equips han pujat el seu nivell i han tret les seves millors qualitats. Cesari i Lasierra han estirat a les seves i al 23’estàvem en la pitjor situació del partit 18-27, però com a Girona, durant 5’ a la major intensitat defensiva s’hi ha sumat que ho hem anotat tot. 16-5 en aquest temps pel 34-32 al 28’, amb 6/6 de TL, 2 triples i 2 bàsquets de dins i 5 jugadores anotant. El Vilashow!

D’aquí al final, el cansament, les alternances defensives rivals i els maleïts “nervits” ens han tornat al desencert. Però res a veure amb el de la 1a part. L’actitud, de 10, el treball de totes de 10. Immensos minuts de qualitat de la Sara al principi del darrer quart, hem allargat les rotacions tant com hem pogut però tampoc ens ha donat més oxigen per prendre millors decisions en els darrers minuts i als tirs lliures hem perdut clarament, tot i haver entrat al darrer quart 9/21 i 4/19, elles no han fallat en els moments decisius anotant els 2 amb 50-50 a 5’’ (7/10 al darrer quart) i nosaltres sí (3/8 els darrers 2’).

Aquests “petits” detalls són els que fan decantar la balança cap a una banda i altra i mentre no agafem els mecanismes en atac, els necessitarem per emportar-nos els partits igualats que no tenim cap dubte que, amb aquest esforç de totes, ho serà cada setmana.

Felicitats pel partit i ens veiem dilluns.