Crònica Júnior fem. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 73 - 33 CB Blanes

REALE BÀSQUET VILAFANT - 73 - Íngrid (-), Gisela (6), Xènia (7), Núria Feng (7), Maria (16) - cinc inicial - Sara (-), Núria Gascon (17), Ruth (-), Mariona (18), Eva Solsona (2), Eva Torres (-)

4 triples (3 Maria, 1 Núria Feng). Tirs lliures (9/16). 16 faltes personals. Cap eliminada.

CB BLANES - 33 - Grau (-), Baquero (4), Fortea (-), Pozo (9), Just (15) - cinc inicial - Lucio (-), Baena (-), Caspañera (5), Caire (-)

Cap triple. Tirs lliures (7/16). 17 faltes personals. Eliminada Cadpañera al 38'.

Parcials: 18-8; 19-8; 25-5; 11-12.

Primera victòria a la lliga en un partit on des dels primers moments ens hem mostrat superiors.

Arranquem amb un parcial d'11 a 2 al 5' i ja no parem d'augmentar les diferències a excepció de l'últim quart.

Una defensa extraordinària de l'1c1 liderades per la Xènia ens ha permès córrer i finalitzar amb situacions còmodes i de superioritat en moltes ocasions. Quan no hem aconseguit córrer, els punts de la Núria Gascon i la Maria han servit de desllorigador per maquillar els problemes que encara arrosseguem en l'atac estàtic.

El 3r quart ha sigut el més complert en els 2 costats de la pista. A la bona defensa hi hem sumat més mobilitat i un gran equilibri entre el joc interior i exterior. A la pintura el domini ha estat absolut.Fruit del gran encert de la Mariona,  i les segones opcions aprofitades amb els punts de la Maria i la Núria Feng.

Últim quart de tràmit on notem l'esforç i baixem pistonada.

El final del partit ens deixaria una molt mala notícia. Lesió de la Xènia en una falta molt dura i innecessària. Desitgem que et recuperis ben aviat!!