Crònica Mini: B.Vilafant Blau 54 – 60 Masmitjà Mini B

Han jugat: Iago, Roger, Georgina, Laia, Àlex, Aitor, Xènia, Leo, Estel, Paolo, Irene.

Parcials: 7-10, 3-4, 10-11, 6-7, 8-6, 4-10, 11-4, 5-8

Aquest dissabte jugàvem amb Masmitjà; abans de començar us hem comentat que calia sortir ben desperts, perquè si una cosa tenen els equips de Masmitjà és moltíssima intensitat tot el partit. Però hem sortit adormits i de cop ens hem trobat que en 4 minuts ens havien fet un parcial de 0-10. Tot i que ens hem posat les piles i hem aconseguir remontar el partit, no ens hem acabat de trobar còmodes a pista i no hem aconseguit igualar la seva intensitat en cap moment. En general, hem estat tous en defensa, ens fa por el contacte, i al rebot, tot i que sí que hi hagut jugadors i jugadores que ho han intentat i han estat treballant molt tot el partit. 

Cada partit és una oportunitat per anar millorant i per això ens serveix tant i tant el que ens ha passat aquest dissabte. Recordeu que no hi ha atac sense una bona defensa i com a equip que som, necessitem anar tots alhora. 

Continuarem treballant i estem segurs que hi continuareu posant les mateixes ganes o més que fins ara. Ens retrobem dimarts!




Comentaris