Cap de setmana de bàsquet solidari amb l'Adrià! Partits cap de setmana 26-27 de febrer.Com molts ja sabeu, l'Adrián Cantero (5 anys), germà d’una jugadora del nostre club en temporades anteriors, la Natàlia, té un càncer dels quals hi ha molt pocs en tot el món. Això fa que el seu tractament sigui complicat i necessitarà d’una aportació econòmica molt important.

El proper diumenge 27 de febrer, la família i amics fan una jornada solidària per recaptar diners pel seu tractament.

Com a club volem posar el nostre granet de sorra a la recollida de diners i així, durant els partits que es jugaran el dissabte 26 i diumenge 27 de febrer disposarem d’una guardiola perquè tots aquells que vulguin i puguin, facin la seva aportació econòmica.


Els partits que es jugaran a casa seran:
dissabte 26 de febrer 
Premini mixt Vilafant - Maçanet de la Selva (10:30)
Mini femení Vilafant - Ath. CB Fontcoberta (10:30)
Infantil Vilafant - Pia Olot (12:00)

diumenge 27 de febrer 
Trobada d'escoles de bàsquet organitzada per l'Adepaf a la pista del Vilafant. Hi participen l'Adepaf, el Vilafant, les Escolàpies i l'Escala.


Els partits que es jugaran a fora són:

dissabte 26 de febrer 
Ripoll- Cadet masculí Vilafant (12:30, bus: 10:15)
Vilablareix - S21 Vilafant (16:00, bus: 14:30)
 

Des del club, volem també agrair la bona disposició dels clubs que col·laboren en aquesta causa, molt especialment a l'Adepaf, a la Federació de Bàsquet i al Maçanet per la seva flexibilitat i comprensió. I a l'Elena Fonts pel cartell dels partits.

Moltes gràcies a tothom i esperem la vostra col·laboració! 

Comentaris