Crònica Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 2000 71 - CB Sant Narcís 55

Bàsquet Vilafant – 69 – Gerard (5), Arnau P. (8), Pep (11), Nil (1), Ferran , Àlex C.(3), Pau (1),
Adrià (9), Palo (10), Arnau C.(20), Isma i David (2). 15/28 TL, 1 Triple: Pep. Cap eliminat.

CB Sant Narcís – 55 – Pujol (4), Molins, Ruiz (12), Paneque (26), Barris (4), Salip , Mustey, Aguilera, Rovira (3), Bruno (4), Cornella i Tarrus. 9/15 TL. Cap Eliminat.

Parcials; 15-15, 18-15 (33-30), 19-18 (52-48), 19-7 (71-55)

Partit molt igualat, contra un rival amb molta qualitat, que no va deixar de lluitar i pressionar durant els 40 minuts.

El primer quart, nosaltres vam sortir sense esperit i una mica adormits, això ens va costar un parcial de 5 a 13. A partir d'aquí vam tornar a ser l'equip de sempre i en dos minuts aconseguíem igualar el marcador i deixar el primer quart en un 15 a 15.

El segon quart i tercer quart es seguiria el mateix guió, però amb els equips canviats. En el final del segon quart un 2 a 8 i el final del tercer amb un 0 a 11 ( en un minut). El Sant Narcís aconseguia eixugar tot l'avantatge que teníem i arribar a l'últim quart amb només 4 punts a sota.

Per sort un nou inici fulgurant per part nostre 10 a 0. Ens permetia agafar aire i aquest cop si que mantindríem  l'avantatge en el marcador fins el final.

En definitiva va ser un partit molt intens, entre dos equips que en cap moment van deixar de lluitar. Aprofito per felicitar el Sant Narcís pel seu gran partit.

Per part nostre, aquests partits ens serveixen per veure les nostres mancances i en quins aspectes hem de treballar durant la setmana. Com diu un altre entrenador del club: treball, treball i treball.